Akupunktur & Massage

  

En frihed til din krop og en mulighed for at tømme dit sind.

  

Med akupunktur, samtale og massage får du alt det bedste fra alle verdner. Samtalen øger din forståelse for hvad der sker med din krop, massagen giver dig følelsen af frihed,glæde og omsorg og akupunktur støtter dine fantastiske krops iboende evne til at helbrede sig selv.

Afspænding & Healing

  

Nærværende hænder som giver berøring og opmærksomhed fra hjertet.

  

Hudsult er ikke for sjov... og at babyer kan dø, hvis de ikke bliver rørt ved er faktum! Men alligevel går mange voksne rundt og prøver at klare sig uden berøring. Det skal du ikke. Her kan du få berøring, omsorg og nærvær i et rum, hvor kun du er centrum.

Cupping & Massage

  

Dybdegående massage med sugecupper, som øger tilstrømning af qi og blod til alle spændte og stagnerede områder i krop og sind.

  

Giver dig en følelse af at blive støttet på dybeste plan til at nulstille både muskler, sener, bindevæv og tankemønstre. Cupping kan, som ikke meget andet massage, flytte på blod, lymfe og qi på en måde, der kan få dig til at føle dig, som en ny person.

Gravid – før, under & efter

  

It takes a village... Vi kvinder har brug for hinanden, når vi skal igennem de største faser i vores liv. Her kan du få støtte til den måske aller største begivenhed i hele dit liv

  

Når du er gravid eller gerne vil være det, er det for det fleste kvinder noget af største der sker i deres liv. Meget er nyt, svært og måske endda angstprovokerende. Her kan du få hjælp til alle faser både før, under og efter graviditet. Du kan få støtte til at blive gravid. Du kan få hjælp til de gener og besværligheder, der kan følge med når hormoner raser og når maven bliver stor og tung. Du kan blive guidet til en angstfri og glædesfuld fødsel og når du først har fået din baby, kan du få hjælp til at mælken kan flyde og støtte til at få din egen krop tilbage i balance igen. Jeg glæder mig til at hjælpe dig!